Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Inici » Parc Lúdic d'Espot

Parc Lúdic d'Espot

Galeria d'imatges

AnteriorsSegüents

Vídeo

 

Espot és una estació d'esquí caracteritzada per les seves pistes d'estil alpí i un entorn natural incomparable, ja que l'àrea de l'estació llinda amb el Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici i el Parc Natural de l'Alt Pirineu.


El caràcter de l'estació, clarament familiar i molt lligat al poble que li dóna nom, Espot; fa que sigui de gran importància l'existència de zones específiques per als nens i el públic no esquiador.


A tal efecte, aquest 2013 s'inaugura el Parc Lúdic d'Espot. Aquesta nova zona especialitzada de l'estació comprén inicialment una pista de trineus, un circuit d'excursions amb raquetes i una zona de debutants específica per al desenvolupament dels productes Bateig de Neu i Pack Debutant.


L’objectiu de crear totes les alternatives per a fer gaudir a esquiadors, no esquiadors, petits i grans de la seva estada a les estacions de SkiPallars. Noves zones per a nens, activitats alternatives a l’esquí i de divulgació de l’espai natural que ens envolta són els atractius que trobareu aquesta propera temporada d’hivern 2012-2013.


Parc Lúdic d'Espot

Pista Trineus

Pista de Trineus 04-01-2013

La nova atracció de l’estació de Espot, una pista de trineus situada a la cota 2000 de l’estació a la que s’hi accedirà mitjançant la cinta de debutants i en la que petits i grans podran gaudir de baixades amb la màxima seguretat. L’estació posa a la seva disposició material de lloguer. Diversió assegurada!

Horari: de 9.30 a 16.30 h durant tota la temporada d’esquí

Informa’t a activitats@skipallars.cat ...


Raquetes de neu

Excursions amb Raquetes de Neu 04-01-2013

Descobreix rutes amb raquetes de neu que es realitzen en un entorn dominat pel Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici i que s’endinsen en els magnífics boscos de pi negre i prats alpins fora del domini de l’estació per a que pugui gaudir de la tranquilitat i d’un bonic paisatge hivernal mitjançant una activitat relaxada i apta per a tots els públics.

Les excursions pel bosc són passejos pels boscos frondosos ...