Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Descobreix el Pallars Sobirà » La Gastronomia al Pallars Sobirà

La Gastronomia al Pallars Sobirà

Galeria d'imatges

AnteriorsSegüents

Vídeos

 

El Pallars Sobirà és una comarca famosa per la seva gastronomia típica de muntanya amb plats elaborats amb productes de proximitat tals com el formatge, els embotits, les verdures i hortalisses, les carns (bruna dels Pirineus...), la caça i fins i tot el vi; entre molts d'altres.


Molts són els actors implicats en la conservació del "patrimoni" gastronòmic de la comarca i dels productes autòctons; productors agrícoles i ramaders, restauradors i institucions i associacions locals.


Entre els seus plats típics destaquen els derivats del corder (la girella, els formatges, el palpís, etc...), mentre que el gran absent és el peix de mar, que no es consumia a no ser que fos salat o sec (bacallà, arengades...)


Busca aquí el teu restaurant i degusta el més típic del pallars!