Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Webcams
Webcams
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Noticies i esdeveniments » Notícies SkiPallars

Notícies SkiPallars

Cartell

El Grup FGC celebra la “Setmana de les Montserrats” amb gratuïtats per al Cremallera de Montserrat22-04-2014

Del 22 al 30 d'abril les Montserrats que formin part del Club de les Montserrats poden aconseguir bitllets gratuïts per al Cremallera, el Funicular de la Santa Cova i per al Cremallera de Núria.

Les Montserrats que formen part del Club també gaudeixen d’altres descomptes la resta de l’any, com per exemple gaudir del Cremallera de Montserrat de manera gratuïta.

El Grup FGC vol celebrar la ‘Setmana de les Montserrats al Cremallera de Montserrat ...


Previsió d’activitats de Setmana Santa a les estacions del Grup FGC i informació sobre la finalització de la temporada d’hivern12-04-2014

Després d’una temporada d’hivern molt positiva pel que fa a la innivació i l’afluència d’esquiadors a les estacions del Grup FGC, les temperatures suaus dels darrers dies obliguen a donar per finalitzada la temporada d’hivern en algun dels centres que igualment mantindran obertes les activitats lúdiques de primavera.

La Molina tanca el diumenge 13 d’abril les pistes d’esquí ja que les altes temperatures de la darrera setmana no permeten obrir ...


Port Ainé finalitza la temporada d'hivern i Espot manté l'obertura de pistes fins el 21 d'abril04-04-2014

L'estació de Port Ainé dona per finalitzada la temporada d'hivern arrel del tancament de la carretera d'accés degut a l'esllavissada del passat dia 3 d'abril.

L'estació d'Espot romandrà oberta ininterrompudament  fins el dilluns dia 21 d'abril.

Per promoure el coneixement de les estacions entre els clients del Grup FGC, des del passat dia 1 d’abril i fins al tancament, el forfet de temporada 5.0, tindrà validesa també a La ...


AVIS CARRETERA PORT AINÉ TALLADA03-04-2014

AVÍS

Us informem que degut a un despreniment produït aquesta nit a la carretera d’accés a l’estació de Port Ainé, tant l’estació com l’hotel estaran tancats durant el dia d’avui.

Tan aviat com en tinguem més informació de l’estat us n’informarem. 

En relació als clients afectats poden posar-se en contacte directament amb l'estació.

Lamentem les molèsties ocasionades 

Us mantindrem informats.