Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Actualitat » Notícies SkiPallars

Notícies SkiPallars

Vine a la Pista de Gel de Barcelona i participa a #Esquiaacasa19-11-2014

Les estacions d’esquí del Grup FGC participen a la Pista de Gel de Barcelona durant els dies 21, 22 i 23 de novembre.

BarGelona, la pista de gel ubicada a Plaça Catalunya, un any més torna a la ciutat i en aquesta ocasió, les destinacions de muntanya del Grup FGC hi seran presents durant el pròxim cap de setmana, per tal d'informar-vos sobre les novetats que hem preparat per a aquesta temporada.

A més ...


T'ESPEREM A L'ILLA DIAGONAL19-11-2014

El viatge a la neu és a punt de començar i per tal que estiguis al dia de les darreres novetats en les destinacions de muntanya de FGC, ens hem desplaçat des de La Molina, Vall de Núria, Espot, Port Ainé i Vallter al centre comercial l’Illa Diagonal de Barcelona (Av. Diagonal 557 de Barcelona).

Ens trobareu al vestíbul principal del centre comercial, fins el dia 28 de novembre, en horari d’11 del mat ...


Conducció hivernal18-11-2014

Per a un conductor que no estigui avesat a la muntanya a l’hivern, és difícil respondre de manera adequada davant els imprevistos que la neu i el gel poden generar a la carretera. Per aquest motiu, no és sobrer recordar algunes recomanacions:

• És obligat portar les cadenes al cotxe i saber-les utilitzar (cal haver fet almenys una prova a casa, en sec i sense fred).

• Cal evitar l’ús del fre, especialment en els ...


AQUEST CAP DE SETMANA ARRENCA LA COPA GOS ARTIC14-11-2014

Aquest cap de setmana es disputa a Sant Joan de l’Erm la primera prova puntuable per a la Copa Gos Àrtic, una iniciativa impulsada des del C.E. Gos Àrtic per promocionar l’esport amb gossos. Durant la temporada 2014-2015 farem una competició mixta de neu i terra, que comptarà amb 5 proves i que estarà oberta a les diferents disciplines del múixing, com el canicross, esport que cada dia compta amb més seguidors.

El calendari

La ...