Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Actualitat » Notícies SkiPallars

Notícies SkiPallars

Puja al Pic de l'Orri en Telecadira16-07-2015

Els dissabtes 8 i 15 d’Agost 2015, el Telecadira Jet Cim estarà obert per poder pujar al Mirador del Pic de l'Orri, una visió de 360ª del Pirineu.

Pugeu a descobrir les vistes des del Mirador del Pic de l'Orri, al Parc Natural de l'Alt Pirineu, en un dia clar podeu arribar a veure les muntanyes de Montserrat!

El preu serà de 6€ per persona i inclourà pujada i baixada amb el Telecadira Jet Cim. 

L ...


Hotel Port Ainé 2000*** ara és ‎dog friendly‬ 30-06-2015

Us informem que des d'ara, l'Hotel Port Ainé 2000 és un hotel ‪#‎dogfriendly‬ i hi acceptem gossos, un bon punt per les vostres vacances! 

Consulta la normativa adjunta aquí


Xerrada - presentació a Ekke Lleida: trail running i BTT26-06-2015

 

El dimecres 1 de juliol a les 19:30h a la sala polivalent de l'Ekke tindrà lloc la presentació de les novetats d'aquest estiu de les dues destinacions turístic esportives d'Espot, amb el centre trail running dels Pirineus i de Port Ainé, amb la BTT en estat pur.

La xerrada tractarà el perquè de l’auge de pràctica esportiva en els darrers anys i l’abans i el després amb la preparació i les ...


Trail

Espot aposta pel Trail 27-05-2015

A partir d’aquest mes de juny, la localitat del Pallars Sobirà serà el primer Centre Trail Running dels Pirineus i de l’Estat espanyol. Oferirà 7 circuits senyalitzats a diferents alçades, amb circuits en altitud. Gràcies a aquest nou centre, els esportistes milloraran la seva forma física.

L’estació d’Espot, gestionada per Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), es converteix en el primer Centre Trail Running dels Pirineus i de l’Estat espanyol.

Es ...