Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Actualitat » Notícies SkiPallars

Notícies SkiPallars

FIRA DE TARDOR A SORT29-10-2014

Un cop més, Sort acull aquesta Fira multisectorial en la qual el visitant trobarà des de maquinària agrícola i vehicles, fins a un mercat artesanal i degustacions gastronòmiques.

En el marc de la Fira, també té lloc la singular mostra d’ovelles de la raça xisqueta. És una varietat ovina molt antiga, que ha evolucionat poc, i que es manté en un alt grau de puresa, ja que ha estat força aïllada geogr ...


Aquesta temporada mou el cos al ritme de "Clic a la neu"28-10-2014

FGC presenta la nova temporada d'esquí amb música

Un any més i com ja comença a ser tradicional, les destinacions d'esquí i de muntanya d'FGC preparen la temporada a ritme de música. Si l'any passat ho feien amb el tema L'Amor és arréu” en aquesta ocasió ho fan amb Clic a la neu” el missatge que acompanya aquest viatge a l'hivern que ja comença a arrancar.


Descobreix la ...


aula

Canvia la pissarra per la muntanya!23-10-2014

Vine amb la teva classe i gaudeix d’aquesta aula on la natura es qui imparteix la lliçó

Aquesta temporada Espot i Port Ainé et proposem un seguit de propostes perquè vingueu amb la vostra classe, a un paratge únic, en plena natura.

Amb les nostres propostes, podreu conèixer d'una manera lúdica les nostres estacions tant a l’hivern, com la primavera i l’estiu.

Des d’un dia d’esquí, a una excursió amb raquetes pel ...


El Grup FGC permet finançar els forfets de temporada 2014-2015 23-10-2014

• Es podran finançar els forfets de temporada 6.0, 5.0 i Freestyle de les estacions de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot, Port Ainé i Tavascan a 3, 6, 9 i 12 mesos.

Els forfets ATOTANEU 6.0 i ATOTANEU 5.0 són un producte que permet esquiar a les sis estacions de Grup FGC i es triplica la quantitat de quilòmetres esquiables amb un sol abonament. El 6.0 permet esquiar a ...