Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Èxit de la 1a edició de l'Open Nescafé 3 en 1

04-03-13

Dissabte 2 de març l’espectacle del freestyle va arribar al Snowpark de Port Ainé amb la primera edició de l’Open NESCAFÉ 3en1, organitzat per Ungravity Freestyle Co, ASP Snowparks i SkiPallars. La convocatoria va ser un èxit i van participar-hi 40 riders que van gaudir competint en les 3 zones preparades especialment per a l’esdeveniment (mòdul de jibbing, big air i slopestyle).


 Snowboarders de la talla de Carles Manich o Bernat Ripoll i esquiadors com Alex Riberaygua, Gustavo Ballesteros o Alex Subías no van voler perdre’s aquesta innovadora competició Nescafé 3 en 1.


En les rondes classificatòries els riders van tenir 1 hora para demostrar el seu nivell en cada zona i a continuació els 5 millors de cada zona van veure’s les cares en la final. Van ser 20 minuts de “happy riding” on es van poder veure trucs espectaculars com switch rodeo9, 900’s, rodeo7, front10, back9…


 Finalment, els guanyadors van ser:


 Freeski:
1. Alex Riberaygua
2. Alex Subías
3. Gustavo Ballesteros

Snowbard:
1. Bernat Ripoll
2. Carlos Manich
3. Cristian Botella


 


Els primers classificats tant d’esquí com d’snowboard van endur-se un viatge als Xgames de Tignes amb un acompanyant; els segons, un cap de setmana a Port Ainé per a dues persones i els tercers, dos forfets de cap de setmana d’SkiPallars. A més a més, tots els van pujar al podi van endur-se també un talonari REGALANEU, que inclou 10 forfets per a les estacions de FGC.


A banda del podi, va haver-hi un premi especial per al “Best Trick” d’snowboard. Va ser per a Carles Manich, que gràcies al seu fs1080 es va endur cap a casa una taula Barro Snowboards.


Durant la competició i l’endemà, tots els que s’acostaven al Nescafé 3 en 1 Snowpark de Port Ainé van tenir l’oportunitat de provar les taules d’snowboard Barro, fabricades a Catalunya de forma artesanal i que estan tenint gran acollida entre els millors riders internacionals.

Galeria d'imatges

AnteriorsSegüents