Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Parcs Lúdics i activitats - Hivern » Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé

Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé

Galeria d'imatges

AnteriorsSegüents
 

Benvinguts al Nou Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé


Noves zones per a nens, activitats alternatives a l’esquí i de divulgació de l’espai natural que ens envolta i recorreguts d’interpretació pel Parc Natural de l’Alt Pirineu són els atractius que trobareu aquesta propera temporada d’hivern.


Tarifes 2014/2015


Preu del forfet de dia: 15 € - Inclou: Accés a la zona del Parc Lúdic de la cota 2000, accés a la Cinta La Font i 3 hores d’ús il·limitat de les activitats del Parc Lúdic.


                              


ActivitatsPlànol Parc Lúdic de Port AinéTambé et pot interesar fer: Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé

Pista de Trineus 01-10-2013

Aquesta activitat està inclosa en el forfait del Parc Lúdic de Port Ainé.

La nova atracció de l’estació de Port-Ainé, una pista de trineus situada a la cota 2000 de l’estació a la que s’hi accedirà mitjançant la cinta de debutants i en la que petits i grans podran gaudir de baixades amb la màxima seguretat. L’estació posa a la seva disposició material de lloguer. Diversió assegurada!

Horari: de 9.30 a 16 ...


Jardi de Neu

Ludoteca “ El Niu del Gall Fer” 03-01-2013

El nou espai dedicat als menuts de la casa (a partir de 3 anys i fins als 7 anys) a la cota 2000 de Port-Ainé i a Espot, en el marc dels Parcs Lúdics, en el que monitors especialitzats introduïran als més petits al món de la neu a través de diverses activitats en la que es familiaritzaran mitjançant jocs amb el material d’esquí i gaudiran d’unes hores d’esbarjo amb altres ...


Submarinisme

Busseig sota el Gel a 2200m - Estany de Jabalí03-01-2013

L’activitat de  busseig sota el gel al llac de Jabalí ,a més de 2200 metres d’altura, es durà a terme un any més a Port-Ainé. Aquesta activitat, dirigida a submarinistes experimentats i titulats PADI, que vulguin obtenir un valor afegit amb immersions d’altura amb l’atractiu de fer-ho amb unes pressions atmosfèriques completament diferents a les que es podrien trobar a nivell de mar.

Els clients accedeixen al llac mitjançant un passeig en ...


Raquetes de neu

Excursions amb Raquetes de Neu 03-01-2013

Descobreix rutes amb raquetes de neu que es realitzen en un entorn dominat pel Pic de l’orri (2440 mts) i que s’endinsen en els magnífics boscos de pi negre i vermell fora del domini de l’estació per a que pugui gaudir de la tranquilitat i d’un bonic paisatge hivernal mitjançant una activitat relaxada i apta per a tots els públics.

Les excursions pel bosc són passejos pels boscos frondosos fora del l ...