Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Parcs Lúdics i activitats - Hivern » Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé

Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé

Galeria d'imatges

AnteriorsSegüents
 

Benvinguts al Nou Parc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé


Noves zones per a nens, activitats alternatives a l’esquí i de divulgació de l’espai natural que ens envolta i recorreguts d’interpretació pel Parc Natural de l’Alt Pirineu són els atractius que trobareu aquesta propera temporada d’hivern.


Tarifes 2014/2015


Preu del forfet de dia: 15 € - Inclou: Accés a la zona del Parc Lúdic de la cota 2000, accés a la Cinta La Font i 3 hores d’ús il·limitat de les activitats del Parc Lúdic.


                              


ActivitatsPlànol Parc Lúdic de Port AinéParc Lúdic i d'Aventura de Port Ainé

Jardi de Neu

Ludoteca “ El Niu del Gall Fer” 03-01-2013

El nou espai dedicat als menuts de la casa (a partir de 3 anys i fins als 7 anys) a la cota 2000 de Port-Ainé i a Espot, en el marc dels Parcs Lúdics, en el que monitors especialitzats introduïran als més petits al món de la neu a través de diverses activitats en la que es familiaritzaran mitjançant jocs amb el material d’esquí i gaudiran d’unes hores d’esbarjo amb altres ...


Submarinisme

Busseig sota el Gel a 2200m - Estany de Jabalí03-01-2013

L’activitat de  busseig sota el gel al llac de Jabalí ,a més de 2200 metres d’altura, es durà a terme un any més a Port-Ainé. Aquesta activitat, dirigida a submarinistes experimentats i titulats PADI, que vulguin obtenir un valor afegit amb immersions d’altura amb l’atractiu de fer-ho amb unes pressions atmosfèriques completament diferents a les que es podrien trobar a nivell de mar.

Els clients accedeixen al llac mitjançant un passeig en ...


Construccio Iglus

Taller de Construcció d’iglús03-01-2013

Viu una experiència esquimal construïnt el teu propi iglú de neu i coneix les tècniques per a fer-ho d’una manera eficient i com no; divertida. Una activitat per a tota la família!

És una activitat apta per a tots els públics (nens i adults). L’activitat es durà a terme durant les vacances de Nadal, Setmana Santa i tots els caps de setmana de la temporada. En dies laborables sota reserva

Informa’t a ...


Raquetes de neu

Excursions amb Raquetes de Neu 03-01-2013

Descobreix rutes amb raquetes de neu que es realitzen en un entorn dominat pel Pic de l’orri (2440 mts) i que s’endinsen en els magnífics boscos de pi negre i vermell fora del domini de l’estació per a que pugui gaudir de la tranquilitat i d’un bonic paisatge hivernal mitjançant una activitat relaxada i apta per a tots els públics.

Les excursions pel bosc són passejos pels boscos frondosos fora del l ...