Central de
Reserves
932 04 10 41
Atenció al
Client
973 62 11 99
Generalitat de Catalunya
Català · Español · English · Français
Menú d'Skipallars.cat

Informacio:Estacio de Espot Esqui

Galeria d'imatges

AnteriorsSegüents

Vídeos

Estacio de Espot Esqui
Ctra. Berradé,s/n
(Espot), 25597
Reserves: 902 19 01 92
Telèfon: 973 62 40 58
info@skipallars.cat

Espot Esquí és una estació d'esquí que Gaudeix d’una situació privilegiada única als Pirineus,  és la única estació situada al costat d’un Parc Nacional, El d’Aigüestortes i Sant Maurici.

L'estació compta amb més de 20km esquiables i de 1000 metres de Desnivell. Les pistes és caracteritzen per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre. També les precioses vistes de Muntanyes de més de 3000 metres, fan que l'esquiador es senti en plena natura alpina.

Espot Esquí és un estació reconeguda  per la qualitat de la seva neu, garantida per tenir més del 60% del domini esquiable amb neu artificial. Per altra part compta amb tres pistes homologades per a la celebració de competicions internacionals, això ens dona una idea del nivell de les pistes i la seva idoneïtat per els esquiadors experts que busquen sensacions.

 

Així mateix, l’estació compta amb una àmplia zona de debutants a la cota 2000 i un important jardí de neu. Això permet gaudir del dia a la neu tant als més petits com als pares esquiadors.

L’estació és famosa per les nombroses competicions de totes les disciplines d’esports d’hivern que s’hi celebren cada any, tant a nivell nacional com internacional. Prova d’això és la propera celebració dels Campionats del Món de Telemark el proper any 2013.

 

El poble d’Espot, a tan sols 2km de l’estació, és un bonic poble rural típic pirinenc que combina la modernitat dels seus establiments hotelers i comerços amb la tradicionalitat dels seus edificis i el marc natural incomparable que li dóna el fet de ser porta d’entrada al Parc Nacional.

 

Espot Esquí, una estació familiar per a tots aquells que busquen sensacions sobre la neu i la calidesa d’un poble típic alpí.