Reserves932 041 041
Informació973 62 11 99
Reserves932 041 041
Informació973 62 11 99

Aquest estiu respira natura
El Pallars Sobirà t'espera!
El Pallars és el destí ideal del Pirineu de Lleida. Les estacions de muntanya, els parcs naturals, la tradició dels esports d'aventura junt amb un patrimoni cultural i humà d'incalculable valor ofereixen als visitants una gran varietat d'experiències en un marc natural únic els 365 dies de l'any.

Altes muntanyes, refugi d’espècies amenaçades, i uns paisatges modelats per segles d’activitat humana constitueixen el parc natural més gran de Catalunya, a cavall de les comarques del Pallars Sobirà i de l’Alt Urgell.

Anar a la web

Cims que graten el cel, rius, barrancs, cascades i molleres que ens fan sentir, veritablement, al país de l’aigua. Els prop de 200 estanys del parc son llar d'una gran diversitat d’espècies animals i vegetals, que dónen vida a aquest espai natural protegit, l'únic Parc Nacional de Catalunya.

Anar a la web

L'autenticitat i la tranquil·litat són la carta de presentació del Pallars Sobirà, una de les comarques més grans de Catalunya però també una de les menys poblades. Cada vall té el seu propi caràcter, però la Noguera Pallaresa, el riu que travessa la comarca de nord a sud, les uneix a través de les seves aigües braves.

Anar a la web

Aquest conjunt de valls formen un indret d'aire pur, on us trobareu completament rodejats de natura. El verd paisatge d'alta muntanya us acompanyarà durant el vostre viatge: BTT, senderisme, activitats familiars i sobretot, molta tradició transmesa de generació a generació.

Anar a la web

No et pots perdre

Veure destins al mapa
Allotjament
FGCAltres webs de FGC
Top
x
Les meves reserves
Introdueixi el número de localitzador i l'email per a consultar la seva reserva i poder cancelar-la o modificar-la.